Thursday, 14 November 2013

Repair skrin netbook Lenovo S10-3


Repair Skrin Lenovo S10-3


owner laptop ini adalah seorang perempuan. kebetulan masa nak pergi kuliah, laptopnya terjatuh masa nak naik tangga..pada mula nya owner laptop ni tak suspect pape..then,bila da sampai kelas,baru dia taw yang skrin laptop dia da pecah...selama hampir 2 minggu jugak la owner laptop ni tak boleh nak buat kerje..memendam rase jugak la owner laptop ni..sape tak sedih kan laptop tibe2 jadi macam tu..dan dia fikir nak beli laptop baru je...sehinggalah suatu hari,seorang rakannya meng'rekomen'kan kedai ok computer solution...dan hanya dalam masa 15 minit sahaja kami dapat menyelesaikan masalah laptop tersebut

Akhir nya laptop Lenovo S10-3 siap ditukar skrin...gembira tak terkata owner laptop ni lepas tengok laptopnya siap direpair...kami pun gembira sangat dapat tolong selesaikan masalah owner laptop ni..


artilkel ini adalah untuk mereka yang mencari - repair screen laptop, repair screen, repair laptop, repair lcd, repair lcd, repair lcd screen, lcd crack
laptop crack, laptop pecah, lcd pecah, lcd replacement, laptop screen, repair laptop screen, pecah, ok computer solution, Lenovo S10-3

Jika anda merasakan artikel ini bagus dan boleh dikongsi dengan rakan anda, berkongsilah melalui facebook, e mel atau twitter Percayalah jika anda memberi satu kebaikan kepada orang lain 10 kebaikan akan kembali kepada anda.