Tuesday, 12 January 2016


APPLE IMAC A1419 SLOW PROBLEM

brother sorang nie datang dr manjung ke seri iskandar sebab nak hntar imac nya yg SLOW selepas update dr yousmite ke el capitan. 

imac bother nie bertambah SLOW selepas beliau install software Mackeaper. asal buka browser je . berselerak POPUP keluar . sakit mata brother noe tengok. tak tahan kena phyco hari2 dengan si malware mackeaper . beliau pun huat keputusan menghantar imac beliau kepada kami.

ALHAMDULILLAH. sekarang dah OK. kami tawarkan servis cleaning dan replace thermal paste lagi kerana imac beliau kepanasan sedikit .

lagi mengejutkan brotther nie harga yg kami tawarkan SANGAT SANGAT BERPATUTAN dan MENGUNTUNGKAN.

sekarag nie tunggu beliau datang ambil imac beliau dan beliau nk hntar macbook pro 15 beliau pula yg autoshutdown bila overheat.
untuk pengetahuan brother nie sorsng BUSKER .

-Tiada lagi SLOW dan LAG
-Tiada lagi POPUP malware
-Tiada lg overheat
-diservis oleh technician Profesional

#macbookpro
#appleimac
#imac27
#elcapitan
#macbookair
#applemacbook


lokasi kedai : bangunan bersebelahan billion d mall SERI ISKANDAR
hubungi sekarang
0103035363
0103035353
0103035363
jika anda mempunyai masalah jangan segan menhubungi kami.
kami bersedia membantu menyelesaikan masalah anda
JOM FOLLOW KAMI DI FACEBOOK
https://www.facebook.com/OKCSSI/