Wednesday, 13 November 2013

Repair Screen & Keyboard Laptop Acer Aspire 4720


Repair Screen & Keyboard Laptop Acer Aspire 4720
Entri kali ini agak menarik kerana pengguna laptop ini telah 'terkena' di salah sebuah kedai repair laptop yang dirahsiakan namanya.

Nak tahu apa yang terjadi?
1. Ibu kepada tuan laptop ini telah menghantar ke kedai repair komputer tersebut dan dikenakan kos yang agak tinggi untuk tukar skrinnya. Mungkin kos tinggi itu adalah perkara biasa bagi sesetengah orang, tetapi beliau telah sekali lagi 'terkena' dengan ditukar skrin yang bukan BARU dan ORIGINAL.
2. Pakai tak sampai 2 bulan dah rosak. Ingatkan rosak inverter, tetapi selepas hantar kepada kami dan kami cek rupa-rupanya skrinnya dah rosak. Dah lah rosak, bagi yang 'second hand' pula tu.
3. Keyboard pun sama dah rosak satu 'button' menyebabkan kesukaran pengguna laptop ini nak buat kerja.

Perhatian kepada anda di luar sana, berhati-hatilah apabila ingin repair sesuatu berkenaan dengan laptop anda. Carilah kedai repair komputer yang boleh anda percayai. :)


artikel ini adalah untuk mereka yang mencari tentang acer aspire 4720, repair screen laptop, repair screen, repair laptop, repair lcd, repair lcd, repair lcd screen, lcd crack
laptop crack, laptop pecah, lcd pecah, lcd replacement, laptop screen, repair laptop screen, pecah, ok computer solution
Jika anda merasakan artikel ini bagus dan boleh dikongsi dengan rakan anda, berkongsilah melalui facebook, e mel atau twitter Percayalah jika anda memberi satu kebaikan kepada orang lain 10 kebaikan akan kembali kepada anda.